HTML

Norbi menni Kína

Kína meghódítása egy évben; utazás, nyelvtanulás, a mindennapi élet túlélő technikái

Friss topikok

Címkék

2013.06.16. 14:57 draszkow

hsk

jah és még valami most néztem meg, hogy a két bejegyzéssel korábban említett minden technikai problémaözön ellenére átmentem, a HSK4 -en és a HSKK szóbelin, úgyhogy hip hip hurrá :D

a HSK4-en a többi részen elég magas pontot értem el ahhoz hogy kompenzálja a gép behalásakor kiesett részt, a HSKK szóbelire meg megadták az átmenetelhez szükséges minimális pontot, de részletes lebontást már nem látok hozzá; nem tudom, hogy ahogy mindenki mikrofonja be volt kötve mindenki fülébe úgy mindenki CD-jére és rá lett véve mindenki beszéde egyszerre, és ez okozott-e olyan WTF élmény, amiből felocsúdva nem akartak mindenkit buktatni aki ugyanarról a helyről adta be az anyagot így mindenki kapott egy 60 pontos megfeleltet, vagy a zaj ellenére pont sikerült 60 pontnyit a CD-re beszélnem, nem tudom, nem is érdekel, meglett. hurrá :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://norbimennikina.blog.hu/api/trackback/id/tr85363784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása